Honeywell – a tökéletes formula

Honeywell – a tökéletes formula

A Honeywell prémium minőségű Fluka™ szervetlen reagensei:
megbízhatóság, magas minőség és pontosság elérhető közelségben

Fluka™ – Több, mint 65 éve az iparág vezető brandje

A Honeywell Fluka™ reagens választéka kutatók ezreit segíti immáron több, mint fél évszázada a pontos és konzisztens mérési eredmények elérésében.

Fluka termékeink jelenleg széles körben használatosak különböző analitikai kémiai laboratóriumokban, világszerte az összes fő iparágban, és olyan vezető termékcsaládokat is magukban foglalnak, mint a Karl Fischer Hydranal™ reagensek vagy a fémmaradék elemzési célú TraceSELECT™ reagensek.

Az analitikai kémiai és egyéb speciális analitikai felhasználási célra tökélesített Fluka™ termékeket választva olyan kiemelkedő minőségű, megbízható termékeket kap, amelyek garantáltan megfelelnek igényeinek.

Több, mint 700 analitikai reagens megbízható minőségben

Fluka termékek

 

Felhasználási területek

Savak és lúgok
Abszorbensek
Mintaelőkészítő kellékek
Eulens adalékok
pH indikátorok
Szervetlen sók
Mátrix anyagok
Fémek
pH pufferek
Sztenderd oldatok
Mérőoldatok

AAS
Komplexometria
Spektroszkópia
Gravimetria
GC
HPCE
HPCL
ICP-OES
IPC-MS
Ion-kromatográfia
Titrálás (pl.: Karl Fisher)
LC-ICP-MS
MALDI-MS
UHPLC
Voltammetria

Hydranal™ – Az eredeti Karl Fischer reagens

A Hydranal a piridin-mentes és etanol alapú Karl Fischer (KF) vízmeghatározás eredeti és piacvezető termékcsoportja.

A Honeywell az egy- és kétkomponensű térfogatos KF reagensek, valamint a kulometriás víztitrálás vegyszereinek széles választékát kínálja, mely lehetővé teszi a vízmeghatározást folyadékokban, szilárd anyagokban és gázokban egyaránt.

A Hydranal termékvonala magában foglalja a víz sztenderdeket és a hitelesített víz sztenderd anyagokat (Certified Reference Material, CRM) is, pontosan bizonylatolt víztartalommal a titer meghatározásához valamint Karl Fischer készülékek ellenőrzéséhez, validálásához.

Elérhetőek továbbá a Hydranal portfólióból pH pufferek, Aldehid- és Keton minták vizsgálatára használható reagensek, valamint oldódást elősegítő anyagok.

hydranal

Honeywell Tudásbázis

A Honeywell vegyész szakértői és kutatói használati útmutatókkal és technológiai leírásokkal, termékdokumentációk rendelkezésre bocsátásával támogatják az Ön munkáját, valamint segítenek a megfelelő reagensek kiválasztásában, a Karl Fischer titráló módszerek kidolgozásában, hibaelhárításban.

traceselect

TraceSELECT™ és TraceSELECT Ultra

Kiemelkedő tisztaságú reagensek mintakészítéshez és analízishez
A szervetlen nyomanalitikai minták előkészítése megköveteli a legmagasabb tisztaságú vegyszerek használatát. Az ilyen reagenseknek a lehető legalacsonyabb fémtartalommal kell rendelkezniük annak érdekében, hogy kellően megbízható alapvonalat biztosítsanak.
A Honeywell TraceSELECT és a TraceSELECT Ultra termékcsalád nagyon magas tisztaságú savakat, lúgokat, oldószereket és sókat tartalmaz, amelyeket ppb és ppt tartományban végzett nyomanalitikai- és ultranyomanalitikai vizsgálatokra fejlesztettek.

Vegyszereink tiszta tér körülmények között kerülnek előállításra és a speciális párazáró flakonok garantálják az anyag megfelelő tisztaságát hosszú távon. Műbizonylataink akár 80 egyedi fém- és anion nyomot is listázhatnak.

ANGOL NYELVŰ ISMERTETŐ LETÖLTÉSE